sobota 9. listopadu 2013

Tatarák z hovězí svíčkové


Tak toto je Velmi masité jídlo, v žádném případě pro vegetariány :D  Každý máme svůj recept jak si maso dochutit naplít či nastrouhat.... Ale tady je můj, který podle mého je dotaženy do detailu a tak nám nejvíce chutná.


  • půlku chleba na topinky ( nejlépe už nakrájeného )
  • česnek na topinky
A CO NA MASO
  • 500g pravé hovězí svíčkové já ji kupuji v celku a doma si ji sama namelu na jemno musí mi projít strojkem min.2x
  • jednu střední cibuli nakrájenou na drobno
  • 1 lžičku worchestru
  • sůl dle chuti
  • drcený pepř také dle chuti
  • chilli pastu decentně
  • 2 Pl kečupu
  • 1 lžičku dijonské hořčice
  • jeden žloutek
  • pul lžičky drceného kmínu

Žádné komentáře:

Okomentovat