neděle 3. listopadu 2013

Pizza alá Emanuel Ridi


  •  salám
  • cibule
  • žampiony
  • rajčatový základ ( drcená nakládaná rajčata,bazalka, olivový olej)
  • mozzarella
  • rajčata
  • chilli
  • bazalka

     Rychlá a jednoduchá večeře která v žádném případě neurazí ani návštěvu.Na těsto budeme potřebovat:


  • Olivový olej 
  • hladkou mouku
  • kvásek
  • trochu vody (perlivá)
Emanuel píše těsto si udělejte den předem a uskladněte v lednici. Těsto jsem si udělala hodinu předem aby mi nakynulo trošku a během hodinky jsem měla plný spodní šuplík v lednici těsta i přes folii vylezlo ven našlo si skulinku.Nedokáži si představit
lednici po dni kynutí těsta to aby jsme pak kupovali
novou. :D Ale jinak vše smícháme dohromady vodu perlivou 
vřele doporučuji je to velmi znát.Těsto je vláčnější a není tuhé.
Po hodině v lednici jsem si vytáhla rukou těsto 
do požadované velikosti.Předehřála troubu na maximum
a mezitím naplnila pizzu podle chuti ingrediencemi.
                           
                                   Bon Appetít


Žádné komentáře:

Okomentovat