pátek 6. prosince 2013

Domácí burger

Tak jak již řekl jeden známí kuchař grilování bez burgeru je jak sex bez ženský.Pro nás ženy bez muže, a je tomu tak.Vyžaduje více práce než jen hodit naloženou flákotu na gril či pánev.Ten kdo ochutná pochopí...Co je ale důležité mít dobré housky.Ty z marketu které jsou v balení a vypadají jako od fast foodu neberte to jsou jen piliny.








A nyní na Ingredience: 

  • hovězí maso s trochou prorostlého vepřového
  • 3x cibuli 
  • slaninu
  • nakládané kyselé okurky                  
  • rajče
  • ledový salát či jaký máte rádi
  • worchester
  • dijonskou hořčici
  • sul
  • pepř
  • kečup
  • majonézu
  • chedar

          A nyní s chutí do toho.Já si maso melu sama doma, ráda vidím co v něm mám.ale pokud chcete ztrácet čas tak je ideální mix namletého masa. Toto maso si dáme do mísy a přidáme dijonskou hořčici přemýšlejte u toho jak máte rádi, řekla bych ostrý ale spíš pikantní maso to udělá hořčice dále dáme pár lžiček worchestru,sůl a pepř.A maso je hotové.Cibulku si nakrájíme na kolečka a na másle dáme pomalu restovat do zlatova až skaramelizuje. trvá to déle ale stojí to za to. Poté si na pánvi orestujeme slaninu.Zbytek věcí nakrájíme na látky.
           A nyní maso.Uděláme si kouličku kterou rozplácneme a dáme na pánev či na gril spíše nyní na pánev :D a opět restujeme jak máte rádi pro mne je ideálem 4 min z jedné strany a 4 min z druhé.Ale záleží na masu. Když máme maso hotové dáme na talíř odpočinou a položíme na měj chedar aby se roztekl, zatím si opečeme bulky,když jsou opečené jednu potřeme majonézou druhou kečupe ale opět jak kdo má rád.a vše dáme dovniř.

Bon Apettít

Žádné komentáře:

Okomentovat