Povidla jsou velmi jednoduchá nepotřebujeme nic jiného než vypeckované Švestky trochu cukru a vody.To vše dáme do hrnce se silnějším dnem a vaříme na mírném plameni 4-6 hodin čím déle tím jsou hustší.
A zavaříme je v troubě předehřáté na 160 stupňů v pekáči s trochou vody cca 30 min. Po 30 min. vyndáme a otočíme víčkem vzhůru a počkáme přes noc než vychladnou
Bon Appétit
Milá Kristýnko...vítám tě v blogerském světě.
OdpovědětVymazatJá mám povidla rozpracovaná, zítra projdou konečnou fází.
Měj se zatím moc prima, pa Martina ♥
http://myhappyangels.blogspot.cz/
Marti, děkuji za příjemné přivítání.Zatím to tak nějak zkouším...
Vymazat...tedy Kristýnko ty jedeš...vkládáš příspěvky rychlostí světla...mamka
OdpovědětVymazatTo je vše co mám zatím napečené a na focené potřebovala by jsem tu par strávníku aby jsem mohla vařit a péci.I soused dnes dostal koláč :)
OdpovědětVymazatŠvestky, povidla a obecně všechno co se týče ovoce mám moc ráda:) (teda až na slivovici a další tekutý mok, ten vážně ráda nemám:) P.S. Těším se na další inspirativní příspěvky, protože jídlo mám fakt velmi ráda. Jsme stejně staré tak jsem ráda, že můžu číst další inspirativní blog o jídle. Krásný večer Lůca
OdpovědětVymazatKristýnko, blog je velmi pěkný. Přeji Ti spoustu návštěvníků, kteří se sem budou rádi vracet.
OdpovědětVymazatMě si už dostala, protože jsem objevila i recept pro diabetiky.
Měj se krásně.
Milá Kristýnko,
OdpovědětVymazatkdyž jsem u Věrušky na blogu četla, že jsi si založila blog, čekala jsem první nesmělý příspěvek a tady to voní jako u profíků !!!!! Držím tvému blogu palečky a přeji spoustu nadšených čtenářů .... pa, pa Marki
Kristýnko, vítám tě v blogovém světě a přeju hodně radosti v naší společnosti.
OdpovědětVymazatUž teď se mi u tebe moc líbí, hlavně ten citronový koláč :o)
Hezký večer, Helena
Kristýnko, přeji hodně úspěchů nejen v kulinářském světě, ale i v tom blogerském ;-) Krásně Ti to tu voní ;-)
OdpovědětVymazatLenka
Holky moc vám děkuji za podporu a velmi milá slova
OdpovědětVymazat