nedávno jsem objevila kouzlo raw stravy,která je naprosto úžasná, chvilku jsem se nad tím tvářila skepticky ale to se člověk vždy tváří k něčemu novému nevyzkoušenému.
Tento recept miluji v rodině všichni a i díky tatínkovi, který je diabetik jsem se naučila používat jiné sladidlo nežli je nám všem známo cukr...
šup k receptu díky tomu že je to raw tak se tu nic nepečeni a nikterak tepelně neupravuje.
na korpus je potřeba:
- 3 velké datle bez pecky
- oříšky dle vaší chuti těmi nešetřete já použila pekanové ořechy,namočené kešu oříšky a mandle
- a asi hrstku pohankových vloček
Postup je snadný vše mixujeme dohromady dokud se z toho nestane lepivá hmota kterou vymačkáme posléze do formy...
a co na čokoládový krém:
- 5 datli zase bez pecky
- půl hrnečku kokosového oleje
- 2 avokada
- raw kakao dle chuti
- vanilkového extraktu
- agavový sirup záleží na vás jak sladké to chcete mít
Opět vše dáme do mixeru a mixujeme dokud nevnikne hladký krém, ten pak navrstvíme na korpus ozdobíme jahodami a dáme chladit do lednice. Ideální je přes noc aby se suroviny propojili a proleželi a take je potřeba aby kokosový olej stuhnul.
pokud jste vydrželi počkat přes noc tak už jen
BON APETTÍT
Žádné komentáře:
Okomentovat